Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Creu Roja i l´Ajuntament de l´Arboç impulsen un cop més la campanya de recollida de joguines
Notícia

Creu Roja i l´Ajuntament de l´Arboç impulsen un cop més la campanya de recollida de joguines

l'Arboç 
Fins al 30 de desembre Creu Roja i l´Ajuntament impulsen una campanya de recollida de joguines que té com a objectiu garantir joguines durant aquestes festes per a aquells nens i nenes de famílies desfavorides.

Fins al 30 de desembre Creu Roja i l’Ajuntament impulsen una campanya de recollida de joguines que té com a objectiu garantir joguines durant aquestes festes per a aquells nens i nenes de famílies desfavorides.

La Campanya de joguines és una iniciativa anual de Creu Roja Joventut, que va néixer l’any 1992 amb l’objectiu de donar suport a les famílies amb dificultats socials i econòmiques que no poden assumir l’adquisició de joguines per als seus fills i filles.

La Campanya de joguines ha anat evolucionant progressivament des dels seus orígens i, l’any 2000, es va engegar una nova línia d’actuació per fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, com a element vehicular per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat amb els infants. Amb aquesta campanya, es promou la joguina educativa, no bèl·lica i no sexista, a més del valor de compartir, l’educació intercultural, el consum responsable i el respecte pel medi ambient. 

Enguany, la campanya arriba a la seva XIX edició i porta per títol “Joc apte per a tothom. Ara, més que mai, és el seu torn”. Amb aquest lema, CRJ vol promoure la participació de tota la ciutadania en aquesta edició, davant de les creixents necessitats de la infància derivades de la crisi. 

Aquesta edició de la campanya compta amb un triple objectiu. Garantir que tots els infants de 3 a 12 anys accedeixin a una joguina nova i de qualitat pedagògica, donar una resposta activa i ferma a la greu situació socioeconòmica i sensibilitzar i conscienciar la població de les situacions de desigualtat econòmica i social existents al municipi i a les comarques tarragonines, creant també xarxes de col·laboració amb institucions, empreses i entitats que donin suport a la campanya.

El punt de recollida serà a la mateixa entrada de l´Ajuntament de l´Arboç, que es troba al carrer Major número 26. Es prega que les joguines siguin noves o en bon estat.