Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • La Policia Local de l´Arboç deté dues persones que, presumptament, es trobaven sostraient cable elèctric de la central del Polígon del Foix
Notícia

La Policia Local de l´Arboç deté dues persones que, presumptament, es trobaven sostraient cable elèctric de la central del Polígon del Foix

l'Arboç 
La Policia Local de L´Arboç ha efectuat la detenció de dues persones que, presumptament, haurien provat de sostreure cable de coure de la central elèctrica del Polígon Industrial del Foix.

La Policia Local de L’Arboç ha efectuat la detenció de dues persones que, presumptament, haurien provat de sostreure cable de coure de la central elèctrica del Polígon Industrial del Foix.

La detenció es va produir després que una patrulla de la Policia Local de l’Arboç inspeccionés la central elèctrica del Polígon en veure la seva porta forçada. En aquell moment, van observar com dos individus es trobaven tallant fil elèctric de la mateixa.

Els detinguts són AAA, de 26 anys i veí del Vendrell, i XGL, de 20 anys i veïna del Montmell. En total, se’ls van requisar uns 15 kg de cable que, presumptament, haurien estat sostrets de la central elèctrica.

La ràpida actuació de la patrulla policial va evitar les possibles conseqüències derivades d’aquest tipus de pràctiques delictives, que suposen un greu perill per als arrestats i la possibilitat de deixar sense abastiment d’electricitat a tota la zona.

Els detinguts van passar a disposició judicial.