Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Cap infant de l´Arboç sense plaça a la llar municipal Minyons
Notícia

Cap infant de l´Arboç sense plaça a la llar municipal Minyons

l'Arboç 
El nou curs ha començat amb 104 nens i nenes de 4 mesos a dos anys i a partir del mes de gener s´obrirà una nova aula de nadons, arribant a les 111 places ocupades.

El nou curs ha començat amb 104 nens i nenes de 4 mesos a dos anys i a partir del mes de gener s´obrirà una nova aula de nadons, arribant a les 111 places ocupades. El curs escolar a la llar d´infants municipal Minyons ha començat amb absoluta normalitat i amb 104 més nens i nenes d´entre 4 mesos i dos anys.

Segons l´alcalde Carles Ribé, gràcies a l´ampliació duta a terme el curs passat, “no hi ha cap infant de l´Arboç sense plaça d´escola bressol, tenim coberta la demanda actual i garantida la futura”. L´ampliació de l´escola bressol amb un nou edifici va significar el doblament de places, de 64 a 128. De moment estan cobertes 104, però al gener s´obrirà una nova aula de nadons, que ja ha equipat l´ajuntament, i el número de places ocupades passarà a ser de 111.
L´alcalde, Carles Ribé, ha recordat que, tot i la millora de les instal·lacions i els serveis, “la llar municipal de l´Arboç continua sent la més barata de la comarca, molt per sota de poblacions similars com Santa Oliva, Bellvei, Llorenç o Banyeres”. Segons Ribé, “això es deu a l´important esforç que s´està fent durant els darrers anys des de l´Ajuntament per millorar els serveis bàsics sense repercutir el cost de les millores en els vilatans”.