Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Nou curs de l´Escola Municipal de Música Tradicional a l´Arboç
Notícia

Nou curs de l´Escola Municipal de Música Tradicional a l´Arboç

l'Arboç 
El passat 4 d´octubre es van iniciar a l´Arboç les classes del nou curs de l´Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès. Amb més de 60 alumnes matriculats, aquesta prestigiosa

El passat 4 d’octubre es van iniciar a l’Arboç les classes del nou curs de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès. Amb més de 60 alumnes matriculats, aquesta prestigiosa institució arbocenca s’ha consolidat plenament en el panorama català de la música tradicional, donant cobertura a una àmplia àrea geogràfica.

El nou curs inclou com a principal novetat l’oferta d’una nova assignatura denominada “Instrument grupal”, consistent en classes per a dos o més instrumentistes que aprenen a tocar en conjunt. Per l’ajuntament de l’Arboç ha estat una prioritat la permanència i el manteniment d’aquesta institució. Tal com ha declarat l’alcalde, Carles Ribé , “l’escola de música tradicional té un alt valor estratègic per al municipi i és un element primordial per a la salvaguarda de la cultura popular i tradicional que ens caracteritza. Des de l’ajuntament hem realitzat i realitzarem tots els esforços necessaris per garantir-ne la seva continuïtat i millorar-ne la seva qualitat”.

L’aposta per la qualitat del servei sempre ha estat una de les prioritats de l’ajuntament de l’Arboç que, tot i els temps de crisi, està realitzant importants esforços i gestions per tenir enllestida tan aviat com sigui possible la nova seu de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès que s’ubicarà al nou Centre Polivalent de l’Arboç.