Ajuntament de l'Arboç

Notícia

Reunió alcaldes amb Cimalsa

l'Arboç 
Davant l´aprovació inicial del "Pla director urbanístic per al desenvolupament d´infraestructures viàries, ferroviàries i logístiques de les comarques de l´Alt i el Baix Penedès, els alcaldes de l´Arboç i Sant Jaume dels Domenys i l´alcaldessa de Banyeres del Penedès han convidat a l´equip redactor d´aquest pla a realitzar una sessió informativa pública en algun dels tres municipis, adreçada a la ciutadania.

Davant l’aprovació inicial del “Pla director urbanístic per al desenvolupament d’infraestructures viàries, ferroviàries i logístiques de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès, els alcaldes de l’Arboç i Sant Jaume dels Domenys i l’alcaldessa de Banyeres del Penedès han convidat a l’equip redactor d’aquest pla a realitzar una sessió informativa pública en algun dels tres municipis, adreçada a la ciutadania.

Els alcaldes volen que donin difusió del contingut d’aquest pla, especialment en allò referent a la previsió d’implantació del centre logístic “Logis Penedès” i les seves implicacions directes i indirectes en el territori i en la societat.

Cal recordar que fa uns mesos membres de l’equip redactor del Pla urbanístic van oferir una sessió informativa al Consell Comarcal del Baix Penedès amb representants polítics d’aquests tres ajuntaments, i mes recentment, el passat mes de setembre, es va dur a terme un acte informatiu organitzat per la Cambra de Comerç de Tarragona on el responsables de Cimalsa van parlar d’aquest projecte .

Els alcaldes consideren “molt necessari que es faci aquesta sessió informativa adreçada a tota la ciutadania, com exercici de responsabilitat i transparència”.

Tot i que es va convidar formalment a la direcció de Cimalsa el passat 8 d’octubre, encara no s’ha rebut cap contesta al respecte de la proposta de celebrar aquest acte informatiu en algun dels tres municipis.