Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Fira de Santa Llúcia 2010, la Fira de la Punta al Coixí
Notícia

Fira de Santa Llúcia 2010, la Fira de la Punta al Coixí

l'Arboç 
Aquest cap de setmana tindrà lloc a l´Arboç la tradicional Fira de Santa Llúcia, la única fira temàtica dedicada al món de la punta al coixí a Catalunya.

Aquest cap de setmana tindrà lloc a l’Arboç la tradicional Fira de Santa Llúcia, la única fira temàtica dedicada al món de la punta al coixí a Catalunya.  Tota una varietat d’actes convergiran a l’Arboç aquest cap de setmana per conformar una fira concebuda per no deixar a ningú indiferent, tal com declara Carles Ribé, alcalde de l’Arboç: “tot i les dificultats que travessem tots els municipis catalans, des de l’ajuntament de l’Arboç s’ha fet un esforç per configurar un programa d’actes creatiu i imaginatiu, en el qual totes les franges d’edat hi trobin quelcom d’interessant”.

Un miler de puntaires es concentraran al Parc de Santa Llúcia diumenge, on també  hi haurà parades amb mostres d’oficis tradicionals i productes de la terra, les aus i el bestiar, i activitats diverses.

La Fira de Santa Llúcia 2010 és especial també per dues raons. En primer lloc, perquè aquest any es celebra l’edició 799 i representa l’antesala de l’edició 800 de la fira que tindrà lloc entre els dies 9 i 11 de desembre de 2011.  Va ser l’any 1211 quan el rei Pere I va concedir a la vila reial de l’Arboç el privilegi d’organitzar un fira de caràcter anual. I, en segon lloc, perquè en aquesta edició s’estrena el recentment concedit reconeixement de la Punta Arbocenca com a Ofici Singular de Catalunya.

Programa d´actes per diumenge 12 de desembre (RADIOBAIXPENEDES.CAT/NOTICIA.ASP?563)

Programa d´actes per divendres 10 de desembre (RADIOBAIXPENEDES.CAT/NOTICIA.ASP?562)

Programa d´actes per dissabte 11 de desembre (RADIOBAIXPENEDES.CAT/NOTICIA.ASP?564)

Programa d´actes sencer amb format PDF (ARBOCENC.ORG/UPLOADS/DOC559PROGFIRA.PDF)