Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Un “gran Zeppelin” arriba a la Fira Modernista del Penedès
Notícia

Un “gran Zeppelin” arriba a la Fira Modernista del Penedès

l'Arboç 
A més, es farà una gran fotografia conjunta de personatges vestits d’època i posterior passejada de diumenge 1 de maig a la tarda

La Fira Modernista del Penedès començarà el proper dissabte 30 d’abril amb l’espectacular espectacle familiar “Zeppelin”, protagonitzat per la companyia lleidatana La Baldufa Teatre. La Rambla Gener serà l’escenari on tots els assistents, petits i grans, podran gaudir de les evolucions d’aquest imponent aparell volador i dels seus esbojarrats personatges. Es faran dues funcions, a la una del migdia i a les sis de la tarda. Tots els visitants de la Fira Modernista tenen una cita inexcusable amb l’intrèpid viatge amb Zeppelin d’aquests pioners aeris, un espectacle de gran bellesa visual ideal per a tota la família.

Una de les principals novetats de la jornada de diumenge serà la realització de la primera gran fotografia conjunta de tots els personatges vestits d’època. Una fotografia que es realitzarà a la zona blava de darrera l’església amb l’emblemàtic edifici de Cal Marquet de fons. L’Ajuntament de l’Arboç convida a arbocencs i visitants a vestir-se d’època i ha participar en aquesta iniciativa. La cita serà el diumenge 1 de maig a les 18.45 h.

Seguidament tots els participants faran una passejada pel recinte firal que acabarà a la Rambla Gener amb el gran ball de cloenda programat a les 19.30 h.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.