Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • La Punta Arbocenca, present a la 5a Fira Internacional de Puntes d´Arenys de Mar
Notícia

La Punta Arbocenca, present a la 5a Fira Internacional de Puntes d´Arenys de Mar

l'Arboç 
La punta arbocenca ha estat present, una vegada més, a la 5ena Fira Internacional de Puntes d’Arenys de Mar, celebrada aquest passat cap de setmana i que va comptar amb un gran nombre de visitants. L’estand de l’Escola de Puntes de l’Arboç va ser protagonista amb un gran nombre de visitants que van poder gaudir de teles brodades de gran valor i amb demostracions en viu de la tècnica arbocenca de fer punta, una de les més valorades.

Ahir diumenge, l’estand va comptar amb la representació, a més de les puntaires, de l’Alcalde Joan Sans, la Regidora de Cultura Sònia Magrané i el director del Museu de Puntes al Coixí de l’Arboç Sergi Sedó, que van rebre la visita de la Directora General de Cultura Popular Adelaida Moya.

La 5a Fira Internacional de Puntes d’Arenys de Mar, és una Fira bianual que va comptar amb la participació de puntaires vingudes d’arreu i on es van mostrar productes d’associacions i escoles de puntes de Catalunya i Europa: França, Polònia, Itàlia, Eslovàquia i República Txeca.