Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Més de 50 actes programats en una IX Fira Modernista del Penedès de record
Notícia

Més de 50 actes programats en una IX Fira Modernista del Penedès de record

l'Arboç 
Durant els dies 30 d’abril i 1 de maig, els carrers de l’Arboç estaran plens d’actes per a totes les edats.

La IX edició de la Fira Modernista del Penedès, que se celebrarà a l’Arboç els propers dissabte 30 d’abril i diumenge 1 de maig de 2022, presenta un programa d’actes replet d’activitats per a totes les edats pensat i concebut especialment per un públic familiar.

Són més de 50 els actes programats durant tot el cap de setmana, on hi destaca molt especialment la ja tradicional Marató de Teatre d’època al carrer, que acollirà fins a 12 companyies vingudes d’arreu de Catalunya.

Els personatges vestits d’època seran més presents que mai a la Fira Modernista, ambientant amb la seva presència els carrers de la vila i els actes i activitats. Fins a 9 grups procedents de diferents punts de la geografia catalana, amb més de 150 persones vestides d’època, es passejaran per la fira.

Tot plegat s’ha preparat des de l’organització amb l’objectiu que la IX edició de la Fira Modernista sigui la fira de la represa, amb més il.lusió i ambient que mai. Un esdeveniment que s’espera porti molts visitants a la vila de l’Arboç, que durant uns dies ostentarà la capitalitat cultural de la Vegueria del Penedès.

Podeu consultar i descarregar el programa oficial de la IX Fira Modernista del Penedès al següent enllaç: http://www.arbocenc.org/uploads/RESCD6632220422_Programa_9a_Fira_Modernista.pdf i als perfils de l’Ajuntament de l’Arboç a les xarxes socials.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.