Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç oferta 2 cursos de l´Escola d´Art de la Diputació
Notícia

L´Arboç oferta 2 cursos de l´Escola d´Art de la Diputació

l'Arboç 
Taller de joguines DIY i Taller de fotografía d’immobles a la Casa de Cultura

L’Arboç, 4 de maig de 2022. L’Arboç serà la seu on s’impartiran dos dels cursos programats per l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona a través del projecte de serveis i d’activitat per l’àmbit territorial. La primera de les propostes formatives és un taller de joguines amb material reciclats, que es farà a la Casa de Cultura el dissabte 14 de maig de 2022 de les 10 a les 11.30 i de les 12 a les 13.30h, i que està obert a infants a partir de 5 anys acompanyats d’un adult. La seva durada és de 3 hores i els seu preu és de 12 €. En aquest taller s’explorarà i experimentarà amb materials reciclats aportant eines i recursos per tal que la canalla sigui partícip de la importància de reciclar i reutilitzar.

 

Enllaç: https://www.dipta.cat/eac/oferta-formativa/art-joctaller-joguines-diyart-familia

La segona de les propostes formatives és un taller de fotografia d’immobles, que es farà a la Casa de Cultura el dissabte 21 de maig de les 10 a les 13 i de 14.30 a 17.30 h, i que està adreçat a tota persona interessada en aprendre a fer fotografies d'interiors de manera artística. La seva durada és de 6 hores i el seu preu és de 24 €. En aquest taller s’exploraran les qüestions bàsiques a tenir en compte a l’hora de fotografiar un immoble i com potenciar la imatge a través del post processat per convertir-la en una imatge realista, dramàtica o amb força publicitària. Aquest taller es tracta d’una activitat reconeguda pel Departament d’Educació a través de l’ICE URV.

Enllaç: https://www.dipta.cat/eac/oferta-formativa/fotografia-immobles

Per inscriure’s a qualsevol d’aquest dos cursos cal fer-ho a través de la plana web de l’oferta formativa de la Diputació de Tarragona: https://www.dipta.cat/eac/oferta-formativa/inscripcio?formation_types=29&formation_node=43