Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Torna la Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç el proper dissabte 7 de maig
Notícia

Torna la Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç el proper dissabte 7 de maig

l'Arboç 
L’Arboç, 4 de maig de 2022 . El proper dissabte 7 de maig de 2022, després de dos anys d’aturada forçada, es celebrarà novament la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana, la dotzena edició de la Fira dedicada al món de la cervesa artesanal organitzada pel Ball de diables de l’Arboç i amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.

Un total de dotze elaboradors cervesers presentaran les seves varietats de cervesa en un ambient festiu situat la Carrer Major de l’Arboç i acompanyats per les tapes diabòliques.

 

Els elaboradors cervesers participants en aquesta edició seran: Clandestines de Montferri, Espina de Ferro, Terra Aspra, Beerretans, Rustica Bufona, Ona Artesana, Seelen, Grenyut, Birra artesana 08, Els Minairons, Flybrew, i Brewery 27 Club.

La Fira obrirà portes a les 11h del matí i fins a les 23h que acabarà amb el tradicional sorteig de la panera de cerveses, el premi a la millor cervesa de la edició i algunes novetats com el tast d’iniciació a les cerveses artesanals a càrrec d’Eduard Gutiérrez. Tothom que ho desitgi, es pot apuntar a través de les xarxes del Ball de diables (facebook i instagram) o be a l’enllaç https://forms.gle/6FW9YDSjJGaEAApJA