Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament de l´Arboç organitza un concert solidari en benefici dels refugiats d´Ucraïna
Notícia

L´Ajuntament de l´Arboç organitza un concert solidari en benefici dels refugiats d´Ucraïna

l'Arboç 
A càrrec del Grup Les Ombres, serà el diumenge 22 de maig a les 17:30h a la Plaça de la Puntaire.

L’Arboç, 9 de maig de 2022 . L’Ajuntament de l’Arboç organitza un concert solidari amb els refugiats ucraïnesos el proper diumenge 22 de maig de 2022 a les 17:30h a la Plaça de la Puntaire de la vila. El concert anirà a càrrec del grup Les Ombres amb la col.laboració de l’Orquestra Maranata i la Coral Ressò.

El preu de l’entrada serà de 5€ i anirà destinats íntegrament per ajudar als refugiats ucraïnesos. Podeu adquirir les entrades al PIJ de l’Arboç a la Casa de Cultura o bé al mateix concert a taquilla mitja hora abans de l’inici.

Durant el concert s’oferiran versions de les cançons més populars del pop-rock de les dècades dels 60 fins als 90; i a més aquest any Les Ombres estrenaran versions d’èxits com Think For Yourself, Till There was You, Nowhere Man, A Taste of Honey i I Saw her Standing There, de The Beatles, o el Heart of Gold, de Neil Young. “Les Ombres” és un grup arbocenc format per Sisco Pomar a la bateria, Josep Josa a la guitarra solista, Jordi Gol al baix i teclats, Jaume Batlle guitarra rítmica i veus, Ricard Ribas a la guitarra, teclats i veus i Pep Ribas com a vocalista. En aquesta actuació comptaran amb la col.laboració de l’Orquestra Maranata i la Coral arbocenca Ressò que enguany compleix 35 anys. L'orquestra Maranata està composta per 30 músics de l'Església evangèlica de l'Arboç.

Des de l’inici del conflicte entre Rússia i Ucraïna, l’Ajuntament de l’Arboç va organitzar-se per fer recollida de material humanitari i fer-lo arribar fins al consolat ucraïnès a Barcelona.