Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament de l´Arboç instal.la dos punts de recàrrega públics per a vehicles elèctrics al pàrquing del Pavelló Municipal
Notícia

L´Ajuntament de l´Arboç instal.la dos punts de recàrrega públics per a vehicles elèctrics al pàrquing del Pavelló Municipal

l'Arboç 
El seu ús serà gratuït durant aquest primer any i per utilitzar-lo caldrà descarregar-se i registrar-se a l’app “Ev Charge”.

L’Arboç, 11 de maig de 2022 . L’Ajuntament de l’Arboç ha instal.lat un punt de recàrrega semi ràpida amb capacitat per a carregar dos vehicles elèctrics en unes 4 hores. Aquest punt està situat al pàrquing del Pavelló Municipal, a la Via Augusta. Aquesta actuació és una nova aposta de l'ajuntament per la mobilitat sostenible, complint un dels punts del Pla d'Acció per l'Energia Sostenible i el Clima (PAESC). El seu ús serà gratuït durant aquest primer any i només caldrà descarregar-se i registrar-se a l’app “Ev Charge” per a poder-lo utilitzar.

Aquest punt de recàrrega és el primer punt municipal d’ús públic a la vila, i se suma al ja existent a les instal.lacions de Cevipe Grup Cooperatiu a l’Arboç situat a la Carretera de Banyeres a l’Arboç, pk: 3,8.

Aquesta actuació és una iniciativa de la regidoria de mobilitat i noves tecnologies i forma part d’un seguit d’actuacions que porta a terme l’Ajuntament per millorar l’eficiència energètica dels seus equipaments i també anar cap a una mobilitat més sostenible. En aquesta mateixa direcció, recentment el Consistori va aprovar una bonificació del 75% de l’impost de circul.lació als vehicles amb etiqueta 0. La instal.lació ha tingut un cost total de 20.932,63€ i ha estat cofinançat a través del pla MOVES III.