Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç disposa de 3 nous punts de recollida de piles
Notícia

L´Arboç disposa de 3 nous punts de recollida de piles

l'Arboç 
La Casa de Cultura, la Biblioteca i l’Escola Sant Julià disposen de punts de recollida de piles a partir d’avui 16 de maig

L’Arboç, 16 de maig de 2022. L’Ajuntament de l’Arboç, en conveni amb l’Agència Catalana de Residus posa al servei de tots els arbocencs 3 nous punts de recollida de piles i de bateries.

L’Ajuntament de l’Arboç ha iniciat recentment una campanya de sensibilització en la recollida de residus adreçada a tota la població. La posada en marxa d’aquests tres nous punts de recollida de piles i acumuladors és una més de les accions que s’estan implantant per fer de la vila de l’Arboç un municipi modèlic mediambientalment.

A partir d’avui 16 de maig de 2022, tots els vilatans poden dipositar les piles usades a qualsevol dels 3 nous punts de recollida en el seu horari d’obertura:

La Casa de Cultura, al carrer Major 37

La Biblioteca Municipal, a l’avinguda Sant Jordi, 12

L’Escola Sant Julià, a l’avinguda Priorat, s/n

L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida a tothom a actuar amb la màxima responsabilitat pel que fa a la generació, tractament i manipulació de tot tipus de residus, i posa a disposició del ciutadà el servei de Medi Ambient (tel. 697 414 979), ubicat al 3r pis de la Casa de Cultura, per a resoldre qualsevol tipus de dubte o consulta.

Aquesta és una iniciativa de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Residus.