Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç tornarà a realitzar un campus esportiu municipal aquest estiu per a nens i nenes de 3 a 14 anys
Notícia

L´Arboç tornarà a realitzar un campus esportiu municipal aquest estiu per a nens i nenes de 3 a 14 anys

l'Arboç 
Es realitzarà del 27 de juny al 12 d’agost a l’Escola Sant Julià i a les instal.lacions esportives municipals. Les inscripcions es podran fer a partir del dijous 26 de maig i fins al 17 de juny inclòs. Les places son limitades.

Dilluns 23 de maig de 2022. L’Ajuntament de l’Arboç organitza novament per aquest estiu un Campus Esportiu Municipal. Un espai lúdic on es posarà en pràctica diverses activitats esportives d'iniciació, activitats de medi natural, tallers de manualitats i jocs populars i tradicionals, adaptats a les edats dels participants, dirigit a nens i nenes de 3 a 14 anys.

L'horari serà de 9.00 a 13.00 hores, de dilluns a divendres, amb la novetat d’aquesta edició de l’ampliació gratuïta del servei BON DIA (8 a 9 h) i també s’ofereix l’opció de MENJADOR amb carmanyola (13 a 15 h). El preu de l’inscripció serà de 35€ la setmana pels nens i nenes de l’Arboç i 55€ pels nens i nenes de fora de l’Arboç. Les places seran limitades. El dia 7 de juny a les 18:30h es farà una reunió amb les mares i pares per explicar el funcionament del campus i totes les activitats a l’Escola Sant Julià.

Per inscriure’s, caldrà emplenar el full d’inscripció que s’entregarà a la Casa de Cultura i aportar la documentació requerida presencialment a la Casa de Cultura. Finalment, caldrà fer el pagament a la mateixa Casa de Cultura. Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 670 621.

El Campus Esportiu està organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Penedès.

Informació d'interès (PDF)