Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Nova edició de la campanya comercial “Compra i descobreix Catalunya” impulsada per l´Ajuntament de l´Arboç
Notícia

Nova edició de la campanya comercial “Compra i descobreix Catalunya” impulsada per l´Ajuntament de l´Arboç

l'Arboç 
La Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç impulsa, per novè any consecutiu, la ja tradicional campanya comercial. L’Arboç participa com a municipi adherit, a la 12ª Campanya Comercial “Compra i descobreix Catalunya”, juntament amb 32 poblacions adherides a la Xarxa de Barris Antics amb el suport de les quatre diputacions catalanes.

En aquesta novena edició de la campanya, per segona vegada i donant continuïtat a l’edició anterior, es convidarà a participar a la totalitat del sector comercial de la vila, inclosos els bars i restaurants.

Aquesta campanya es durà a terme durant tot el mes de juny i s’espera una participació massiva per part dels establiments comercials, superant el 94% de participació assolida en l’edició del 2021. En total, el teixit comercial arbocenc està previst que reparteixi més de 40.000 butlletes entre els seus clients.

En total es repartiran 14 lots de premis consistents en experiències als municipis organitzadors i una dotació d’Arbocetes per a cada premiat per valor de 30€. El valor total dels premis ascendeix a més de 4.000 euros.

Aquesta és una iniciativa organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de l’Arboç amb el suport de la Diputació de Tarragona.