Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Arriba la VIII edició de "L´Arboç es mou", un juliol ple d’activitats esportives a la vila per a tothom
Notícia

Arriba la VIII edició de "L´Arboç es mou", un juliol ple d’activitats esportives a la vila per a tothom

l'Arboç 
Es duran a terme diferents activitats esportives a la vila del 4 al 29 de juliol. Inscripcions a la Casa de Cultura.

21 de juny de 2022. Arriba l’estiu, i a l’Arboç es presenta “L’Arboç es mou”, un munt d’activitats esportives per gaudir de l’estiu fent esport a la vila del 4 al 29 de juliol de 2022. Un calendari ple d’activitats esportives i solidàries per a totes les edats que es duran a terme en diferents punts del municipi.

Després de l’èxit obtingut en les darreres edicions, un any més, la regidoria de Joventut, Esports i Lleure de l’Ajuntament de l’Arboç repeteix l’experiència d’oferir a la ciutadania un programa d’activitats esportives amb l’objectiu d’incentivar la pràctica de l’esport i la vida saludable comptant amb professionals del municipi i les entitats esportives municipals.

Les activitats programades són variades i tothom en trobarà alguna o més d’una que pugui practicar i satisfer les seves expectatives. Iniciació al pàdel 1 i 2, Acrobàcies i teles aèries, Tir amb arc, tallers de nutrició, ioga, meditació en moviment, o caminades.

Cal destacar la vessant solidària de “L’Arboç es Mou”. El preu de la inscripció és de 5 euros per cada activitat, un preu simbòlic per facilitar l’accés a l’esport a tothom. Les activitats que tenen dues sessions setmanals tindran un preu de 5€ o 10€ en funció de les sessions realitzades. Recordem que tots els ingressos aniran destinats íntegrament a l’organització de la VI Cursa contra el Càncer. Les inscripcions es poden formalitzar a partir del dijous 23 de juny al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura. Per a més informació cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil o bé trucar al 977 67 06 21.

“L’Arboç es Mou” és un programa ideat, organitzat i finançat per l’Ajuntament de l’Arboç.

Imatge: cartell de les activitats (Font: Aj. de l’Arboç)