Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Julen Music i Damaris Gelabert donen el tret de sortida aquest cap de setmana al cicle "Dona’m Cultura", a l´Arboç.
Notícia

Julen Music i Damaris Gelabert donen el tret de sortida aquest cap de setmana al cicle "Dona’m Cultura", a l´Arboç.

l'Arboç 
Música en directe dissabte a les 22h i espectacle familiar diumenge a les 20:00h a la Pista exterior del Poliesportiu.

L’Arboç, 29 de juny de 2022

El cicle de concerts i espectacles “Dona’m Cultura l’Arboç” s’inicia aquest proper cap de setmana amb dues actuacions ben diverses. Dissabte 2 de juliol a les 22h a la Pista exterior del Poliesportiu, concert de presentació del darrer espectacle “Caiguda Lliure Tour” del cantautor Julen, un artista 360 graus conegut per les seves versions a la televisió, que de ben segur ens farà vibrar amb les cançons.

I el diumenge 3 de juliol, l’espectacle continuarà, a partir de les 20:00h també a la Pista Exterior del Poliesportiu amb l’espectacle familiar “Mou el Cos” de Damaris Gelabert. Un espectacle que no et deixarà estar quiet. “La música i el cos no es poden separar”, aquest és el lema d’aquest nou concert de la Dàmaris Gelabert i la seva banda, que proposa a les famílies no parar de moure’s seguint el ritme i les coreografies de diversos estils: funk, disco, salsa, country, polca, celta, jazz… Un repertori basat en les seves cançons més populars i d’altres de noves en un format de luxe.

Amb el nom de “Dona’m Cultura l’Arboç”, durant 5 caps de setmana es duran a terme diferents espectacles els divendres, dissabtes o diumenges en diferents llocs de la vila per gaudir en família i per a totes les edats. Podeu veure el cartell sencer del cicle amb els artistes i grups que actuaran, les ubicacions i els horaris.

Tots els espectacles seran gratuïts.