Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • 14 guanyadors a la campanya comercial Compra i descobreix Catalunya impulsada per l´Ajuntament de l´Arboç
Notícia

14 guanyadors a la campanya comercial Compra i descobreix Catalunya impulsada per l´Ajuntament de l´Arboç

l'Arboç 
Ahir dijous es va celebrar el sorteig entre les més de 42.000 butlletes participants per repartir els més de 4.000€ en premis.

L’Arboç, 8 de juliol de 2022. Un cop finalitzat el mes de juny, ja es coneixen els guanyadors de la campanya comercial “Compra i descobreix Catalunya” que la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç ha impulsat, per novè any consecutiu. L’Arboç ha participat com a municipi adherit, juntament amb 32 poblacions adherides a la Xarxa de Barris Antics amb Projecte amb el suport de les quatre diputacions catalanes.

Aquesta campanya s’ha dut a terme durant tot el mes de juny i ha comptat amb una participació massiva per part dels establiments comercials. En concret hi han participat 90 establiments, que suposen més del 90% del teixit comercial de l’Arboç.

En total, els comerços arbocencs han repartit més de 42.000 butlletes entre els seus clients, que han valorat molt positivament la iniciativa. Ahir dijous 7 de juliol a les 13h es va realitzar el sorteig en un programa en directe als estudis de Ràdio L’Arboç, que va comptar amb la presència del regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Sr. Alfons Ribas, el jutge de Pau de l’Arboç, Sr. Josep Ribas Mestre, i el tècnic de Turisme Municipal, Sr. Sergi Sedó.

El valor total dels premis ha ascendit a 4.061€ , que es corresponen a 3.641 euros d’experiències als municipis organitzadors, i a 420€ en Arbocetes.

El nom dels guanyadors es pot consultar a la Casa de Cultura i en el cartell adjunt. Properament tindrà lloc a la Casa de Cultura un petit acte de lliurament dels premis a tots els agraciats que comptarà amb la presència de l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans i del regidor de Turisme i Promoció econòmica, Sr. Alfons Ribas.

Guanyadors (PDF)