Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç serà escenari d´una etapa de la Volta a Espanya en Seat 600 per relleus el proper 30 de juliol
Notícia

L´Arboç serà escenari d´una etapa de la Volta a Espanya en Seat 600 per relleus el proper 30 de juliol

l'Arboç 
Serà una ocasió única per gaudir d’aquests històrics vehicles durant tot el matí a partir de les 10h.

L’Arboç, 11 de juliol de 2022.

L’Arboç serà escenari de la tretzena etapa de la Volta a Espanya amb Seat 600 per relleus el proper dia 30 de juliol de 2022.

Els vehicles arribaran a l’Arboç el dissabte 30 de juliol per donar el relleu als responsables de la província de Barcelona per tal d’organitzar l’esdeveniment. Abans, el dissabte 23 de juliol durant la dotzena etapa es donarà el relleu de Castelló a Tarragona a la població de La Ràpita (El Montsià).

Així doncs el 30 de juliol a partir de les 10h del matí arribaran els cotxes a l’Arboç i aniran aparcant-se a la Rambla Gener. Serà una ocasió única per contemplar aquests mítics vehicles. A partir de les 11:30h es farà l’entrega de la Placa de relleu amb Barcelona i seguidament, circularan fent una volta pels carrers de la Vila.

La Volta a espanya consta de 44 etapes per les diferents províncies, essent la de l’Arboç la tretzena. Els conductors participants en aquesta efemèride transporten una miniatura d’aquest famós model en daurat com a testimoni del seu pas i del relleu entre les diferents etapes. A més, va acompanyat d’un llibre de firmes i anècdotes que es va omplint durant les diferents etapes i els participants tenen la missió final de retornar-lo al punt d’inici d’aquesta Volta, a Badajoz.

El seat 600 va ser un vehicle mític a casa nostra, un vehicle que va ajudar a modernitzar el país i va començar a posar de moda conceptes com els d’anar de vacances o viatjar a l’estranger. Aquest vehicle es va fabricar entre el 27 de juny de 1957 i el 31 de juliol de 1973.

Aquest esdeveniment es realitzarà amb la col.laboració de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç i del Bar Restaurant l’Arbocenc.