Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • El tribut a Txarango dels Músics de Carrer, l´esperat concert del cicle Dona´m Cultura aquest proper dissabte 16 de juliol
Notícia

El tribut a Txarango dels Músics de Carrer, l´esperat concert del cicle Dona´m Cultura aquest proper dissabte 16 de juliol

l'Arboç 
L’hora d’inici del concert, gratuït per a tothom, serà a les 23h a la Pista exterior del Poliesportiu.

L’Arboç, 12 de juliol de 2022. El proper cap de setmana ens porta una proposta sorprenent dels “Músics de Carrer” i el seu concert tribut a Txarango, uns dels grups més mítics de l’escena catalana dels darrers anys i que recentment es va dissoldre. La banda tribut “Músics de Carrer” ens oferirà un espectacle amb la selecció de les millors cançons dels quatre treballs discogràfics del grup del Ripollès.

Tornarem a gaudir de cançons que ja són himnes: “Una lluna a l’aigua”, “Compta amb mi”, “Quan tot s’enlaria”, “Mil ocells”, “La dansa del vestit”, “Agafant l’horitzó” i com no, “Músic de carrer” entre altres del grup Txarango.

Tot amenitzat amb una posada en escena que representa l’essència de Txarango: Alegria, diversió, somriures i una festa per a tots els públics.

I recordeu, el dissabte 23 de juliol, pels més grans, concert d’havaneres a càrrec del Grup Montjuïc a les 22h a la Plaça de Catalunya.I el darrera sessió d’aquest any del cicle “Dona’m Cultura” serà el dissabte 30 de juliol enfocat als més petits amb l’espectacle infantil “Salta, Canta i Balla” a càrrec dels Pallassos Tete. Es realitzarà a la Plaça de Catalunya a partir de les 19h.

Recordeu que tots els espectacles seran gratuïts.