Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Sau 30 serà el cap de cartell del gran concert de la Festa Major de l´Arboç 2022
Notícia

Sau 30 serà el cap de cartell del gran concert de la Festa Major de l´Arboç 2022

l'Arboç 
El mític grup pioner del rock català compartirà escenari amb el grup de versions Bandidos Perversions i el Dj Jordy Ribé.

L’Arboç, 22 de juliol de 2022

S’acosta el mes d’agost i la Festa Major de l’Arboç comença a desvetllar el seu intens programa d’enguany. I el primer que ja se sap és el nom dels artistes del gran concert de dissabte a la nit a l’antic camp de futbol municipal. Enguany, Sau 30 serà el cap de cartell acompanyats de la banda Bandidos i finalitzarà el concert fins que surti el sol el Dj arbocenc Jordi Ribé.

El grup pioner del rock català ens oferirà un espectacle amb tot el seu repertori de cançons de fa més de trenta anys amb nous temes, tots recollits al disc “Mil i una nits i uns quants dies” i que seran presentats en directe en la gira amb el mateix nom que arribarà a casa nostra el dissabte 27 d’agost a partir de la una de la matinada. El títol fa referència al temps que ha passat des de la dècada dels 90, quan el públic els aclamava. Ara Sau30, és la retrobada amb l’essència d’aquell rock brillant, que li és tant propi, i li dóna nous tocs sonors amb un plantejament global eclèctic i molt variat. Mirades més grans. Potser més serenes. Però que quan agafen l’instrument, brillen i fan vibrar com sempre.

Sau 30 compartirà escenari amb el grup de versions Bandidos Perversions que ens delectarà amb el seu estil únic que els està consolidant com una de les propostes més exclusives, potents i de més garantia dins el món de les bandes actuals. La clau del seu èxit es basa en un repertori que engloba música dels anys 80 fins a l’actualitat interpretada amb un ADN propi. Una barreja de xou, humor i escenografia gens convencional.

Finaltzarà el concert el conegut Dj arbocenc Jordy Ribé amb una sessió de Dj que farà ballar al públic assistent fins que surti el sol.

Recordem que aquest espectacle és gratuït per a tothom.