Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç recupera la gran Diada Castellera del diumenge de Festa Major
Notícia

L´Arboç recupera la gran Diada Castellera del diumenge de Festa Major

l'Arboç 
Hi participaran a partir de la una del migdia, els Minyons de l’Arboç, els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Jove dels Xiquets de Tarragona.

L’Arboç 2 d’agost de 2022. Després de 2 anys de suspensió a causa de la pandèmia, l’Ajuntament de l’Arboç anuncia que la vila tornarà a tenir una Diada castellera amb la participació dels Minyons de l’Arboç, els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Jove dels Xiquets de Tarragona.

El diumenge 28 d’agost, la Plaça Major de l’Arboç viurà novament una de les Diades castelleres més importants de la temporada on s’esperen veure castells de màxima dificultat després de l’aturada de l’activitat castellera obligada per la pandèmia. Castellers de Vilafranca, Colla Vella dels Xiquets de Valls, Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, i Minyons de l’Arboç oferiran una diada de les més importants de la temporada castellera.

Així doncs, a partir de la una del migdia, després dels tradicionals versots dels Diables de l’Arboç, l’Arboç tornarà a reviure una gran diada castellera que apunta a històrica en la recuperació del nivell previ d’abans de la pandèmia.

L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida al civisme i convida a tots els afeccionats als castells a venir aquest diumenge a l’Arboç a la gran jornada castellera que es viurà a partir de la una del migdia.

Imatge: Imatge dels Minyons de l’Arboç (Font: Aj. de l’Arboç)