Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç es mou! 2022 ha aconseguit una participació de gairebé 200 persones
Notícia

L´Arboç es mou! 2022 ha aconseguit una participació de gairebé 200 persones

l'Arboç 
L’Ajuntament fa un balanç molt positiu d’aquest programa esportiu en un any de tornada a la “normalitat” amb una participació propera a la dels anys 2018 i 2019.

L’Arboç, 9 d’agost de 2022. La vuitena edició del programa esportiu “L’Arboç es mou!” ha finalitzat amb la participació de gairebé 200 persones en les diferents activitats esportives programades per l’Ajuntament durant el mes de juliol. Des de l’Ajuntament es fa una valoració molt positiva, més enllà de les xifres de participants, per la predisposició i les ganes dels arbocencs i arbocenques de gaudir de l’esport com sempre havia estat abans de la pandèmia.

A destacar les activitats de les caminades diürnes i nocturna i el taller de nutrició, a càrrec de la Laura Julià Sevé, nutricionista de la nostra vila, que han tingut molta participació enguany. Des de l’Ajuntament, es vol fer un agraïment als membres del CAP de l’Arboç per la interessantíssima conferència “Endreça la teva salut” que es va fer el 18 de juliol amb la participació de molts arbocencs i arbocenques.

Ha estat una edició de consolidació de les activitats proposades amb una molt bona acceptació, com el ioga que ha anat a càrrec per segon any consecutiu de l’arbocenca Irina Rovira Farré o el taller de teles i acrobàcies a càrrec de la Paula Vidal Navarro.

Miguel Ángel del Río, Regidor d’Esports, Joventut i Lleure, encarregat de l’organització del programa d’activitats, destaca que ha estat un any de tornada a la normalitat amb xifres de participació molt bones, properes a la dels anys d’abans de la pandèmia. Ha anunciat també que després de la gran acceptació del taller de defensa personal per a dones, aquesta tardor es tornarà a realitzar.

“L’Arboç es Mou” és un programa ideat, organitzat i finançat per l’Ajuntament de l’Arboç. El consistori arbocenc mostra la seva satisfacció per l’èxit assolit en totes les activitats, i agraeix a tots els participants les ganes i el compromís mostrat amb la pràctica de l’esport, la vida saludable i la solidaritat.