Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Un miler de persones ha gaudit del cicle Dona´m Cultura l´Arboç aquest mes de juliol
Notícia

Un miler de persones ha gaudit del cicle Dona´m Cultura l´Arboç aquest mes de juliol

l'Arboç 
L’Ajuntament en fa una valoració molt positiva de la participació ciutadana i la finalitat de posar en valor la cultura, un dels sectors més afectats durant la pandèmia.

L’Ajuntament de l’Arboç fa una valoració molt positiva de la segona edició del cicle “Dona’m Cultura l’Arboç”, 6 actes culturals i gratuïts organitzats des de la regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament. Enguany, el cicle ha comptat amb 6 espectacles diversos durant el mes de juliol en diferents espais de la vila enfocats a públics diversos: infantil, familiar, juvenil, gent gran…

En aquesta segona edició ha destacat la participació de la vila al primer Festival de curtmetratges FRAME, un festival de curtmetratges itinerant. De la mà del Frame Film Festival, es van projectar una selecció dels millors curtmetratges del circuit nacional produïts durant els anys 2021 i 2022, donant l'oportunitat al públic de veure i votar les últimes novetats, grans obres i bones històries que es conten en format de curtmetratge. El públic va escollir el millor curt que passarà a formar part de la selecció dels premis finals Talent Frame i anirà directament a la Gala final que se celebrarà a finals d'any amb els nou seleccionats.

Des de l’Ajuntament es destaca la resposta del públic. Un miler d’arbocencs i arbocenques que han participat en tots els actes gaudint d’una bona estona a la fresca. També es posa en valor la voluntat d’ajudar al sector cultural, un dels més damnificats a causa de la pandèmia de la Covid-19, i que aquest any 2022 es va recuperant.