Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • La Festa Major de l´Arboç comptarà amb moltes activitats infantils per gaudir en família
Notícia

La Festa Major de l´Arboç comptarà amb moltes activitats infantils per gaudir en família

l'Arboç 
El dilluns 29 d’agost és el dia de la Festa Major dels Petits, però les activitats infantils: lúdiques, culturals i esportives, no s’acaben aquí.

L’Arboç 18 d’agost de 2022. Com és habitual, la Festa Major de l’Arboç dedica un dia a la Festa Major dels Petits que enguany serà el dilluns 29 d’agost. Però els actes per gaudir en família no s’acaben aquí i durant tota la Festa Major hi hauran activitats culturals i esportives, exposicions i espectacles per fer gaudir els més petits de la casa, i la resta de la família.

El dilluns 29 d’Agost a 1/4 de 12 del migdia, a la rambla de Josep Gener, començarà la Festa Major dels Petits amb l’encesa de la traca infantil i seguidament s’iniciarà la cercavila infantil pels carrers de la vila amb la participació dels grups locals: el Ball de Diables infantil, el Ball de Bastons infantil, els Nans, els Capgrossos, els Gegantons Gumersind i Teresina, el Garotet, el Ball de Gitanes infantil, el Ball de Pastorets infantil i els Minyons. I com els grans, en acabar a la Plaça de la Vila es farà una exhibició folklòrica de totes les entitats que participen en la cercavila i del cos infantil de l'Esbart Sant Julià de l'Arboç.

A 3/4 de 6 de la tarda, pels carrers de la vila, es realitzarà una nova cercavila infantil amb la participació dels grups infantils locals i amb finalització a la Plaça de la Vila amb exhibició folklòrica de totes les entitats participants a la cercavila. En acabar, el Garotet recollirà els xumets dels infants.

El dimarts 30 d’agost la festa infantil continua amb jocs educatius i culturals. A partir de les 11 del matí a la 1 del migdia i de les 6 de la tarda a les 9 del vespre, a la Plaça Catalunya i a la Rambla Josep Gener, Chusa Parks i el Trenet Infantil.

De sis a set de la tarda, al carrer Major (davant de la Casa de Cultura), podreu participar al XIX Concurs Infantil de Pintura. Recordeu que cal fer les inscripcions a la Casa de Cultura a 2/4 de 6 de la tarda. Per a nens i nenes de 5 a 7 anys i de 8 a 10 anys.

A les 10 de la nit, al Carrer del Nord (al costat de la rambla del Ball de Bastons), CINEMA A LA FRESCA amb la projecció de la pel·lícula Padre no hay más que uno 2 (comèdia espanyola, 2020, per a majors de 12 anys).

A destacar també les activitats esportives amb categoria infantil, com el campionat de bàsquet 3x3 a partir de les 16h al poliesportiu, la XXV Cronoescalada ciclista a partir de 2/4 de 5 de la tarda a la Plaça de la Badalota i el XV Concurs local de bitlles catalanes per infants i adults al Parc de Santa Llúcia.

I el dimecres 31 d’agost, de les 11 del matí a les 5 de la tarda, a la baixada dels Bonsoms, Superfestival d’Aigua al Carrer amb un tobogan d'aigua de 75 metres de recorregut per a adults i infants. Cal portar flotador o matalàs inflable. A les 5 de la tarda, a la plaça de la Puntaire, festa de l’escuma de colors i lliurament de premis del XXI Concurs Infantil de Pintura.

I a les 10 de la nit, a la pista exterior de la sala polivalent, ESPECTACLE DE MÀGIA a càrrec d’ALBERTPIQ ILLUSIONIST.

A més, durant tota la Festa Major es podran visitar les diferents exposicions que s’estan preparant. A la Casa de Cultura Can Rossell es podrà visitar l’exposició fotogràfica del 35è aniversari de la Coral Ressò de l'Arboç a càrrec de l'arbocenca Montserrat Viñas Jané. A l’Auditori hi haurà una exposició amb motiu de la celebració del centenari del Club de Futbol l'Arboç (1922-2022). Al 1r pis, a l’entrada i a l’aula d’art, es farà jornada de portes obertes del taller d'art de l'artista local Joan Tuset Suau i exposició de pintures dels seus alumnes.