Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L┤Arboš organitza la 6¬ Cursa i Marxa SolidÓria contra el CÓncer el proper 2 d┤octubre
Notícia

L┤Arboš organitza la 6¬ Cursa i Marxa SolidÓria contra el CÓncer el proper 2 d┤octubre

l'Arboç 
En aquesta ediciˇ es tornarÓ a celebrar la 3a Kids Run Colors i Familiar 1K. La cursa es celebrarÓ el diumenge 2 dĺoctubre. Ja estan obertes les inscripcions on-line a www.athleticevents.net

L’Arboç, 8 de setembre de 2022. El diumenge 2 d’octubre tindrà lloc pel circuit urbà de la vila de l’Arboç la sisena edició de la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer, una iniciativa promoguda per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç i organitzada conjuntament amb el Club Esportiu l’Arboç. Enguany es recupera la Cursa Kids Run Colors i Familiar d’1 Km en la que serà la 3era edició per tal d'oferir la possibilitat de participar fins i tot als més petits de casa.

 

Amb sortida des de la plaça de la Vila (davant de l’Ajuntament), la 6a Cursa Solidària contra el Càncer ofereix tres variants d’inscripció: una marxa a peu de 5 km, una cursa de 5 km, i la Kids Run Colors i Familiar d’1 km. Es tracta d’una cursa holi colors no competitiva que es podrà fer en modalitat cursa i/o caminada, o alternant. Una activitat per a poder gaudir amb tota la família.

En aquest enllaç de wikiloc podeu veure el recorregut que seguirà tan la cursa com la marxa: https://es.wikiloc.com/rutas-carrera/circuit-5km-cursa-i-marxa-contra-cancer-6-10-2019-39176744 A més, podeu seguir tota la informació i les novetats referents a la cursa a través de la pàgina de Facebook de la 5K l’Arboç: https://www.facebook.com/cursa5Klarboc/ La recollida de dorsals serà el dissabte 1 d’octubre a la tarda de les 17.30 a les 20.30h i el diumenge 2 d’octubre de les 07.45h a les 08.45h a la Casa de Cultura.

Ja es poden fer les inscripcions a on-line: http://www.athleticevents.net/cursa/cursa-i-caminada-5-k-l-arboc-2022-369

Recomanem que aprofiteu els preus inicials fins l’11 de setembre: de 12€ la cursa 5K i 10€ la marxa 5K. Després el preu serà de 14€ i 12€ respectivament fins al tancament d’inscripcions. La inscripció de la Kids Run Colors i Familiar serà de 2 euros (inclou bossa de colors holi i avituallament). Totes aquelles persones que estiguin inscrites a la Marxa i la Cursa de 5 km tenen inclosa la participació a la Kids Run Colors i Familiar d’1 km, incloent una bossa de colors holi a la seva bossa del corredor.

Uns dels objectius prioritaris de la cursa i marxa, a banda de fomentar l’esport, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Enguany es col.laborarà per segona vegada, amb la Fundació AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya a través del projecte IMPLICAT que busca donar a conèixer la tasca que fan i buscar recursos per lluitar contra el càncer infantil. El diners recaptats serviran per a l'adquisició de gorres i bolígrafs d’IMPLICAT.

Aquesta cursa està organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç conjuntament amb el Club esportiu l’Arboç.