Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Una caminada per la vinya penedesenca amb visita al Celler Entrevinyes, un dels actes destacats de la 9a Enramada
Notícia

Una caminada per la vinya penedesenca amb visita al Celler Entrevinyes, un dels actes destacats de la 9a Enramada

l'Arboç 
Cal inscripció prèvia (preu: 5€, preu soci Club Esportiu: 4€). Aforament màxim: 25 persones.

La novena edició de la Mostra de l’Enramada oferirà novament una interessant caminada per descobrir el territori, com a un dels actes destacats. Serà el dissabte 22 d'octubre de les 9 a les 12 h. L’activitat consistirà en una caminada per la vinya penedesenca i visita al Celler Entrevinyes amb tast de vi i cava.

Es tracta d’una ociosa i agradable caminada de baixa dificultat per les vinyes i boscos dels termes de l’Arboç i Castellet i la Gornal, amb una visita al Celler Entrevinyes de l’Arboç, on es realitzarà un tast de vi i cava i es comentaran aspectes relacionats amb les varietats del raïm i el procés d’elaboració del vi i del cava.

Aquesta activitat està organitzada pel Club esportiu l’Arboç. Cal inscripció prèvia (preu: 5€, preu soci Club Esportiu: 4€). Aforament màxim: 25 persones. Cal estar 15 minuts abans de l’inici de la caminada davant de l’escenari de l’Enramada. En acabar es servirà un refrigeri als participants.

Per assistir a la caminada, cal abonar el preu i reservar plaça a la carpa de l'organització ubicada a la Via Augusta, en la jornada de divendres 21 d’octubre, o bé es pot també reservar plaça per correu electrònic a turisme@arbocenc.cat (la data límit per inscriure's a través del correu electrònic és el dijous 20 d'octubre a les 15 h).