Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • El Concurs de la Figura Discordant gran novetat de la 9a Enramada
Notícia

El Concurs de la Figura Discordant gran novetat de la 9a Enramada

l'Arboç 
Els aparadors de molts comerços arbocencs acolliran diorames i figures XXL de Playmobil

L’Arboç, 7 d’octubre de 2022

La segona edició de la Mostra de Col·leccionisme de Playmobil i Lego, que se celebrarà simultàniament amb l’Enramada els propers 21, 22 i 23 d’octubre, torna a apostar pel comerç local de proximitat a l’hora de promocionar-se.

El vilatans trobaran diferents elements promocionals de la Mostra de Col·leccionisme tan en edificis públics com en botigues i comerços arbocencs. En els edificis públics s’ubicaran figures de playmobil gegants, d’1 metre i mig d’alçada. Els comerços i botigues acolliran figures de Playmobil XXL, de 60 cm d’alçada, i petits diorames tematitzats segons el tipus de comerç que es tracti.

Entre els comerços que acullin diorames s’organitzarà el Concurs de la Figura Discordant, consistent en trobar la figura discordant de cadascun d’aquests diorames. A la Casa de Cultura i l’Oficina de Turisme es podran recollir les butlletes de participació al concurs, que un cop emplenades i completades es podran dipositar en una urna a la Mostra de Col·leccionisme els dies 21, 22 i 23 d’octubre.

Imatge 1: imatge d’un dels diorames (Font: Aj. Arboç)