Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament farà noves medicions de dia i de nit per detectar l’origen dels molestos sorolls i solucionar el problema definitivament
Notícia

L´Ajuntament farà noves medicions de dia i de nit per detectar l’origen dels molestos sorolls i solucionar el problema definitivament

l'Arboç 
Tot i que els sorolls no son tan constants com a principis d’any, des de l’Ajuntament es vol arribar al fons de la qüestió, detectar d´on provenen i acabar definitivament amb aquestes molèsties.

8 de novembre de 2022. Després de les reiterades queixes de diferents veïns de la vila pels sorolls provinents de l’activitat industrial d’empreses properes a la vila, l’Ajuntament ha contractat un nou servei de medicions per tal d’intentar detectar-ne l’origen i la intensitat. Tanmateix, l’alcalde Joan Sans s’ha reunit aquest passat divendres amb responsables de l’empresa Omya Clariana per tractar aquest tema i buscar una solució que sigui definitiva. Des de l’empresa, s’han compromès a presentar les factures de les actuacions realitzades fins ara. No es descarta que els sorolls provinguin d'un altre ubicació.

Des de l'empresa s’assegura que s’han pres totes les mesures que es van demanar per rebaixar els sorolls i presentaran les factures per demostrar-ho. Posen en dubte que les molèsties sonores existents provinguin d’Omya Clariana, que compleix un estricte horari de funcionament de la seva maquinària des del passat mes de març. Tot i això, asseguren que estan prenent noves mesures per millorar encara més l'aïllament acústic, amb la instal.lació d’aïllants sonors a la teulada.

Tot i que els sorolls no son tan constants com a principis d’any, i ara son molt més puntuals, des de l’Ajuntament es vol arribar al fons de la qüestió, detectar d'on provenen els sorolls i acabar definitivament amb aquestes molèsties.