Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Gairebé 70 parades al mercat artesanal i d´oficis aquest proper cap de setmana a la Fira de Santa Llúcia
Notícia

Gairebé 70 parades al mercat artesanal i d´oficis aquest proper cap de setmana a la Fira de Santa Llúcia

l'Arboç 
El proper cap de setmana del 10 i 11 de desembre es celebrarà la 810 edició dela tradicional Fira de Santa Llúcia de l’Arboç i la Fira de la Punta al Coixí que enguany comptarà com a novetat amb l’exposició d’un pessebre de tamany real a la Plaça de l’Església. A més, en aquesta edició comptarem amb més de 70 parades per trobar qualsevol cosa relacionada amb el Nadal o la punta al coixí. Hi hauran 40 parades al mercat d’artesania, 25 parades al mercat especialitzat de la Punta al Coixí i 4 parades dedicades a diferents oficis tradicionals.

Uns dels actes més concorreguts i de més renom serà la XXVII edició de la Plantada i Exhibició de Puntaires de diumenge 11 al matí, que aplegarà un gran nombre de puntaires d’arreu de Catalunya i diferents parts de l’estat. Cal destacar la classe magistral de punta al coixí sobre la tècnica arbocenca per fer un ventall que impartirà la professora arbocenca Mercè Ribas Boronat a les 12:15h de diumenge a la mateixa Plaça d’Antonio Machado.

 

Com cada any, el públic familiar i el to nadalenc seran, sens dubte, els grans protagonistes durant tot el cap de setmana de celebració de la Fira arbocenca.

Amb més de 800 anys d’història, la Fira de l’Arboç està plenament consolidada i consta catalogada com la única fira temàtica dedicada al món de la punta al coixí. Podeu descarregar el programa complert:

https://www.arbocenc.org/uploads/RESCD6860Programa_Fira_de_Santa_Ll%C3%BAcia_2022_Baixa_definici%C3%B3.pdf