Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Comença la votació dels Pressupostos Participatius 2022
Notícia

Comença la votació dels Pressupostos Participatius 2022

l'Arboç 
El període de votació s’estendrà des del dissabte 17 de desembre fins al dimarts 27 de desembre (ambdós inclosos). Podran votar totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi.

Cal votar entre les 22 propostes finalistes

http://arbocencopina.catEls Pressupostos Participatius de 2022 de l’Arboç arriben a la fase de votació. Del 17 al 27 de desembre (ambdós inclosos), totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi podran escollir les propostes que més els agradin d’entre els 22 projectes finalistes.

 

La votació es durà a terme de forma telemàtica a través del web www.arbocencopina.cat. Per tal d’exercir el dret a vot caldrà identificar-se amb el DNI o NIE i la data de naixement. Cada persona podrà escollir fins a 3 propostes d’entre les 22 finalistes.

Les 22 propostes finalistes són el resultat del procés de filtrat dut a terme per part d’una comissió tècnica formada per personal municipal, que ha realitzat una anàlisi exhaustiva dels 78 projectes recollits de la ciutadania a fi de verificar si complien amb els requisits del procés.

Alfons Ribas, regidor de Participació Ciutadana, ha demanat “un petit últim esforç” als veïns i veïnes del municipi per acabar de “tancar amb èxit” aquesta nova convocatòria dels Pressupostos Participatius, una iniciativa que des de la seva primera edició compta amb molt bona acollida entre els arbocencs i arbocenques.

El llistat de propostes acceptades i desestimades pot ser consultat al web arbocencopina.cat.