Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç recupera la festa de Cap d´Any a la Sala Polivalent
Notícia

L´Arboç recupera la festa de Cap d´Any a la Sala Polivalent

l'Arboç 
Les entrades anticipades es poden adquirir a partir d’avui 23 de desembre a la Casa de Cultura i a les oficines d’Inacua a la Piscina Coberta Municipal fins el dia 30 de desembre a 15€.

L’Arboç, 23 de desembre. La Sala Polivalent de l’Arboç acollirà una nova edició de la festa arbocenca de Cap d’Any que organitza l’Ajuntament de l’Arboç després de 2 anys de suspensió per la pandèmia. Una interessant proposta festiva que té per objectiu evitar els desplaçaments amb vehicle dels arbocencs i arbocenques i que es quedin a la vila a celebrar el cap d’any de forma segura.

L’esdeveniment començarà a la 1 de la matinada del dia 1 de gener de 2023 fins a les 5 de la matinada i comptarà amb les actuacions del grup Star Ways, el Dj. Dani i el showman local Rufino amb la Disco Làser Show.

Les entrades anticipades es poden adquirir a partir d’avui 23 de desembre a un preu especial de 15 euros fins el dia 30 de desembre a la Casa de Cultura i a les oficines d’Inacua a la piscina municipal. Cada entrada inclourà tres consumicions, un got reutilitzable –seguint la política de l’Ajuntament de compromís amb el medi ambient–, i una bossa de cotilló. Les entrades també es podran comprar el mateix dia de l’esdeveniment a la taquilla de la Sala Polivalent. En aquest cas, l’entrada només inclourà dues consumicions.

Per a més informació podeu trucar al telèfon del Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura de l’Arboç: 679474372.

Des de l’Ajuntament animem a tots els arbocencs i arbocenques a participar i gaudir d’aquesta festa de Cap d’Any amb civisme i responsabilitat. Per aquest motiu, durant la festa, a la barra s’oferirà informació per a la prevenció de conductes masclistes, i el consum responsable de begudes alcohòliques.