Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • 296 arbocencs voten als Pressupostos Participatius 2022
Notícia

296 arbocencs voten als Pressupostos Participatius 2022

l'Arboç 
L’arranjament dels parcs del barri de Santa Llúcia ha estat la proposta més votada en l’edició d’enguany dels Pressupostos Participatius.

El passat dimarts 27 de desembre va finalitzar el període de votació dels Pressupostos Participatius 2022 que enguany compten amb una dotació total de 50.000€. Fins a 296 veïns i veïnes del municipi van fer ús de la plataforma de votació electrònica habilitada per a aquesta finalitat i van manifestar les seves preferències d’entre les 22 propostes finalistes del procés.

Finalitzat el període de votacions, la proposta que ha obtingut més suport d’entre la ciutadania és la referent a l’arranjament dels parcs del barri de Santa Llúcia, amb 139 vots en total. La segona posició ha estat per a la proposta que fa referència a la instal·lació d’un pas de vianants elevat a nivell de vorera a l'Av. Tarragona, amb 106 vots. La tercera proposta amb més suport popular és la que fa referència a la construcció d’una arqueta sifó al camp municipal de futbol, que ha recollit 105 vots. Aquestes 3 propostes són les que l’Ajuntament, per voluntat popular, portarà a terme aquests propers mesos.

Des del Govern Municipal es vol agrair a totes les veïnes i els veïns la seva participació, destacant el grau d’implicació dels veïns i veïnes de l’Arboç, que han fet propostes i han votat en el marc dels Pressupostos Participatius, una iniciativa sorgida ara fa ja alguns anys, i que està plenament consolidada al municipi. El llistat de la votació de les 22 propostes finalistes pot ser consultat aquí.

Resultats votacions (PDF)