Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Commemoració del Dia Internacional de la Dona a L’Arboç
Notícia

Commemoració del Dia Internacional de la Dona a L’Arboç

l'Arboç 
Una taula rodona, teatre i una sortida a Barcelona són els actes més destacats.

L’Arboç, 3 de març de 2023. La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Associació de Dones Arbocenques, organitza tot un seguit d’actes per a commemorar el Dia Internacional de la Dona 2023.

La commemoració s’iniciarà el mateix dimecres 8 de març a l’Auditori Municipal a les sis de la tarda amb una Taula rodona: Les etapes a la vida de la dona. Amb Olga Colet, metgessa del Grup de Salut Comunitària del CAP de l’Arboç i Veronica Marin, secretària d’igualtat de l’UGT Tarragona. Moderarà la Susana Arias, psicòloga sanitària de l’Ajuntament de l’Arboç. Seguidament en finalitzar, es farà la lectura del Manifest que anirà a càrrec de Pepita Soler, directora emèrita de l’escola de Puntaires de l’Arboç.

El dijous 9 de març es farà Teatre a El Centre a les 19 h amb l’obra “Elles #cosasdechicas”, obra d’humor en femení de la companyia La Melancòmica. L’entrada serà gratuïta però cal fer reserva a la Casa de Cultura fins a esgotar localitats. Les places són limitades.

Divendres 10 de març, es farà una excursió cultural amb bus a Barcelona. Sortida des de la Plaça de Catalunya de l’Arboç a les 9.30h del matí. Es visitarà La Pedrera durant el matí, seguidament es farà un Dinar i passejada per la ciutat. Cal fer inscripció: Auditori Municipal, dilluns 6 i dimarts 7 de març de 2023 d’11 a 12 h PREU: 25 € per persona.

Imatge 1: Cartell promocional dels actes de la setmana de la Dona 2023 (Autor: Aj. de L’Arboç)