Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Gran èxit de públic a la primera Trobada de vehicles clàssics de l’Arboç d´ahir diumenge
Notícia

Gran èxit de públic a la primera Trobada de vehicles clàssics de l’Arboç d´ahir diumenge

l'Arboç 
-Gairebé 2.000 persones van visitar la fira amb una participació de 200 vehicles clàssics.

L’Arboç, 27 de març de 2023. Un diumenge esplèndid per donar la benvinguda a la primavera amb temperatures gairebé d’estiu. Una combinació perfecte que va donar com a resultat un gran èxit de participació tant de públic, amb gairebé 2.000 persones, com de participació de vehicles clàssics amb 200 cotxes clàssics d’abans de 1990.

El Parc de Santa Llúcia es va convertir en un gran paddock amb l’exposició d’autèntiques joies per ser contemplades pel nombrós públic de totes les edats que hi va assistir. A més, pels amants de les 4 rodes, també hi havia un mercat de col.leccionistes i de segona mà de peces i productes relacionats amb l’automobilisme d’època. I per acabar de fer la festa rodona, un concert amb el grup “The Jungle Boogies” amb la seva música de tribut al pop-rock dels anys 70 i 80 va ambientar el matí radiant com si fóssim als darrers anys del segle passat.

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament aquesta primera edició, que va omplir la vila un diumenge, no només a la zona del Parc de Santa Llúcia, sinó també els diferents carrers amb gent passejant i terrasses plenes. Per això, s’està valorant repetir l’experiència.

Aquest esdeveniment ha estat organitzat per la regidoria de turisme i promoció econòmica de l'Ajuntament de l’Arboç conjuntament amb l’associació Seat Clàssics.