Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Finalitzat el pipican del carrer del Nord amb la instal.lació de 4 elements pel joc dels animals
Notícia

Finalitzat el pipican del carrer del Nord amb la instal.lació de 4 elements pel joc dels animals

l'Arboç 
El nou equipament compta amb font d’aigua i doble porta.

L’Arboç 31 de març de 2023. Aquesta setmana han finalitzat les obres del pipican situat al carrer del Nord, de 665 m2.

Tot i que ja fa unes setmanes que va entrar en funcionament, aquesta passada setmana va finalitzar-se amb la instal.lació de 4 elements de joc pels gossos. L’espai, compta amb una valla perimetral, doble porta per evitar que els animals s’escapin, un abeurador d’aigua pels gossos, 8 arbres per fer ombra, paperera per les defecacions i bancs pel descans dels amos.

Aquest espai se suma al pipican del Parc de Santa Llúcia, i respon a la voluntat de l’Ajuntament de promoure la tinença responsable d’animals, i de mantenir la vila neta. Amb la mateixa voluntat, l’Ajuntament ha iniciat una campanya de sensibilització per fomentar la recollida d’excrements canins. Per això, facilitarà gratuïtament a tothom les bosses per poder recollir els excrements. Només caldrà recollir-les a l'Àrea de Medi Ambient (3er pis de la Casa de Cultura) de dilluns a divendres de 10h a 13h i dimarts i dijous de 17h a 19h.

Amb aquest nou equipament, els animals podran fer les necessitats sense generar molèsties als veïns. I properament, s’iniciarà la construcció del pipican del Barri de Santa Llúcia. El cost total d’aquesta actuació ha estat de 22.600€ que han anat a càrrec de l’Ajuntament.