Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • DemÓ entra en funcionament el nou ascensor de l┤Escola Sant JuliÓ.
Notícia

DemÓ entra en funcionament el nou ascensor de l┤Escola Sant JuliÓ.

l'Arboç 
Fruit dĺun conveni entre lĺAjuntament i la Generalitat, lĺAjuntament va avanšar els diners per dur-ho a terme.

3 dĺabril de 2023. DemÓ s'inicien les proves per l'entrada en funcionament el nou ascensor de lĺEscola Sant JuliÓ que donarÓ servei als alumnes amb mobilitat limitada. Aquesta actuaciˇ fa anys que era demanada per lĺAjuntament al Departament dĺEnsenyament, responsable de lĺequipament. Per poder-la dur a terme, lĺAjuntament ha avanšat els diners que posteriorment pagarÓ el Departament.

Lĺascensor Ús del tipus elŔctric que no requereix cambra de maquinÓria, amb una velocitat de desplašament dĺ1 m/s i disposa de 3 parades en un recorregut dĺuns 7m. TÚ capacitat per a 5 persones (cÓrrega mÓxima de 450kg) i una cabina de dimensions 100x125 cm, complint la normativa per ser considerat en un recorregut accessible i donades les dimensions de lĺequipament.

Lĺobra de construcciˇ i instal.laciˇ ha durat gairebÚ 4 mesos i sĺha pogut realitzar durant el perÝode lectiu grÓcies a la poca afectaciˇ a lĺedificaciˇ al ser un ascensor extern. La instalĚlaciˇ de lĺascensor sĺha realitzat amb una estructura pr˛pia, no depenent de lĺestructura de la resta de lĺedifici. Aquest estructura sĺha realitzat amb perfils tubulars dĺacer estructural amb una base i teulada de formigˇ.

El cost total dĺaquesta actuaciˇ ha estat de 75.944,44Ç que han anat a cÓrrec del Departament dĺEducaciˇ de la Generalitat de Catalunya.