Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Arboç celebrarà el tradicional Aplec a l’ermita de Sant Antoni Abat de la Llacuneta aquest proper diumenge
Notícia

L’Arboç celebrarà el tradicional Aplec a l’ermita de Sant Antoni Abat de la Llacuneta aquest proper diumenge

l'Arboç 
Els actes començaran a dos quarts de d’onze del matí amb l’ofici de la Missa Solemne a l’ermita. A continuació, a dos quarts de dotze del migdia aproximadament, tindrà lloc, a l’exterior, les actuacions de les seccions infantils dels grups folklòrics de la vila. Per finalitzar la jornada festiva s’oferirà coca i cava als assistents.

L’Arboç, 4 de maig de 2023. El proper diumenge 7 de maig l’Arboç celebrarà el tradicional Aplec a l’ermita de Sant Antoni Abat de la Llacuneta. Els actes començaran a dos quarts de d’onze del matí amb l’ofici de la Missa Solemne a l’ermita. A continuació, a dos quarts de dotze del migdia aproximadament, tindrà lloc, a l’exterior, les actuacions de les seccions infantils dels grups folklòrics de la vila. Per finalitzar la jornada festiva s’oferirà coca i cava als assistents.

La Llacuneta és un nucli agregat al municipi de l’Arboç, a la riba esquerra de la riera de Marmellar. Documentat des del 1023, el nucli de La Llacuneta el formen un conjunt de masies i l’ermita de Sant Antoni Abat. D’estil popular, aquesta ermita consta d’una sola nau amb un portal adovellat de punt rodó.

L’Aplec a l’ermita de Sant Antoni Abat de la Llacuneta és un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç conjuntament amb la Parròquia de Sant Julià de l’Arboç.

Imatge 1: Cartell promocional de l’Aplec a l’ermita de Sant Antoni Abat de la Llacuneta (Font: Aj. de l’Arboç)