Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • El curtmetratge ´Alegre i Olé´ guanyador del Frame Film Festival a l´Arboç
Notícia

El curtmetratge ´Alegre i Olé´ guanyador del Frame Film Festival a l´Arboç

l'Arboç 
El passat cap de setmana es van projectar 20 curts en quatre sessions al cinema El Centre

L’Arboç, 11 de maig de 2023. El passat cap de setmana, divendres 5 i dissabte 6 de maig, es va celebrar a l'Arboç la segona edició del Festival de Curtmetratges Frame Film Festival. Després de la bona acceptació de l'any passat, el públic assistent va poder tornar a gaudir dels millors curts produïts a l'estat i votar el que més els va agradar. El festival va oferir 4 sessions al Cinema El Centre, dues divendres i dues el dissabte i en blocs de 5 curts.

 

Després de les projeccions, el públic va escollir, mitjançant el vot popular, el millor curtmetratge, que en aquesta ocasió ha estat "'Alegre i Olé'", dirigit per Clara Santaolaya, i que passarà a formar part de la selecció dels premis finals Talent Frame i anirà a la Gala final que se celebrarà a finals d'any amb els nou seleccionats.

"Alegre i Olé" posa el focus en el tema de la salut mental a través de la història de Lena i Carmen. És la història de dues generacions que intenten superar un esdeveniment traumàtic a les seves vides, dues ànimes ferides que troben refugi, enteniment i esperança l'una a l'altra. Les protagonistes són les actrius Mireia Oriol i Luisa Gavasa.

El Frame Film Festival és un festival de curtmetratges itinerant que busca apropar aquest gènere al gran públic, i que enguany compta amb la participació de 13 municipis de les terres tarragonines. Durant les 4 sessions s'han presentat una vintena dels millors curtmetratges del circuit estatal produïts durant els anys 2022 i 2023, donant l'oportunitat al públic de veure i votar les últimes novetats, grans obres i bones històries que es conten en format de curtmetratge.

El públic assistent, mentre votava, va gaudir d'un vermut Izaguirre, patrocinador del festival, i també es van sortejar diversos premis entre els presents.

El Frame Fil Festival ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de l'Arboç i de l'Elenc Artístic Arbocenc. En aquest enllaç podeu veure un reportatge del Frame Film Festival a l'Arboç: https://www.youtube.com/watch?v=4o0BuPKSRX8