Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç participa novament a la tretzena edició de la campanya comercial “Compra i descobreix Catalunya”
Notícia

L´Arboç participa novament a la tretzena edició de la campanya comercial “Compra i descobreix Catalunya”

l'Arboç 
El valor total dels premis ascendeix a més de 3.000€

L’Arboç participa, per Desè any consecutiu, la ja tradicional campanya comercial “Compra i descobreix Catalunya”, juntament amb 34 poblacions adherides a la Xarxa de Barris Antics amb el suport de les quatre diputacions catalanes.

En aquesta desena edició de la campanya a la nostra Vila, per tercera vegada i donant continuïtat a les edicions anteriors, es convidarà a participar a la totalitat del sector comercial de la vila, inclosos els bars i restaurants.

Aquesta campanya es durà a terme durant tot el mes de juny i s’espera una participació massiva per part dels establiments comercials, superant el 92% de participació assolida en l’edició del 2022. En total, el teixit comercial arbocenc està previst que reparteixi més de 40.000 butlletes entre els seus clients.

En total es repartiran 14 lots de premis consistents en diferents i variades experiències als municipis organitzadors i una dotació d’Arbocetes per a cada premiat. El valor total dels premis ascendeix a més de 3.000 euros. Aquesta és una iniciativa organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de l’Arboç amb el suport de la Diputació de Tarragona.