Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L┤Arboš realitzarÓ el campus esportiu municipal del 26 de juny a l┤11 d┤agost per a nenes i nens de 3 a 14 anys.
Notícia

L┤Arboš realitzarÓ el campus esportiu municipal del 26 de juny a l┤11 d┤agost per a nenes i nens de 3 a 14 anys.

l'Arboç 
Inscripcions obertes de demÓ divendres 26 de maig fins el 16 de juny incl˛s. Les places sˇn limitades.

25 de maig de 2023. LĺAjuntament de lĺArboš organitza novament per aquest estiu un Campus Esportiu Municipal. Un espai l˙dic on es posarÓ en prÓctica diverses activitats esportives d'iniciaciˇ, activitats de medi natural, tallers de manualitats i jocs populars i tradicionals, adaptats a les edats dels participants, dirigit a nens i nenes de 3 a 14 anys. Com en anteriors edicions, les inscripcions es podran fer per setmanes per facilitar lĺorganitzaciˇ de les famÝlies.

Aquest any l'horari serÓ de 9.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres, amb la possibilitat dĺampliar lĺhorari amb el servei BON DIA (8 a 9 h) i tambÚ sĺofereix lĺopciˇ de MENJADOR amb carmanyola (14 a 15 h) que serÓ gratu´t per als arbocencs.

El preu de lĺinscripciˇ serÓ de 40Ç la setmana pels nens i nenes de lĺArboš i 60Ç pels nens i nenes de fora. Les places seran limitades. El dia 13 de juny a les 19:00h es farÓ una reuniˇ amb les mares i pares per explicar el funcionament del campus i totes les activitats a lĺEscola Sant JuliÓ.

Per inscriureĺs, caldrÓ emplenar el full dĺinscripciˇ que sĺentregarÓ a la Casa de Cultura i aportar la documentaciˇ requerida i fer el pagament mitjanšant targeta bancÓria a la mateixa Casa de Cultura. Per a mÚs informaciˇ podeu trucar al telŔfon 977 670 621.

El Campus Esportiu estÓ organitzat per lĺAjuntament de lĺArboš amb la colĚlaboraciˇ del Consell Esportiu del Baix PenedŔs.