Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Arboç celebrarà la Revetlla de Sant Joan amb un sopar, ball popular i festa jove amb Dj
Notícia

L’Arboç celebrarà la Revetlla de Sant Joan amb un sopar, ball popular i festa jove amb Dj

l'Arboç 
Inscripcions pel sopar a la Casa de Cultura fins el 20 de juny.

L’Arboç 13 de juny. El proper divendres 23 de juny a partir de les 21:30h, la vila de l’Arboç celebrarà un any més la tradicional revetlla de Sant Joan. Els actes festius tindran lloc a la Sala Polivalent, al costat de la Rambla del Ball de Bastons, entre el Carrer Nord i el Carrer Salvador Espriu.

La celebració començarà a dos quarts de 10 del vespre, a la mateixa sala polivalent, on es farà un sopar popular amb menú que constarà de meló amb pernil de primer, rodó de vedella de segon, i flam de postres a un preu de 15€ per persona. Per a més informació i inscripcions pel sopar popular, cal adreçar-se a la Casa de Cultura de l’Arboç, al carrer Major 37, abans del proper dimarts 20 de juny.

A partir de les 11 de la nit, a la mateixa sala polivalent, començarà el ball amb l’actuació de l’orquestra Costa Blanca.

Pel jovent, a partir de dos quarts d’una de la matinada podran gaudir a la pista exterior de la Sala Polivalent amb el Dj Kodro fins ben entrada la matinada.

L’entrada del ball i la festa jove serà gratuïta. La Revetlla de Sant Joan és un acte organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç.