Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • El pròxim diumenge 11 de febrer més de 4.000 persones desfilaran a la Gran Rua de Carnaval de l’Arboç
Notícia

El pròxim diumenge 11 de febrer més de 4.000 persones desfilaran a la Gran Rua de Carnaval de l’Arboç

l'Arboç 
La rua comptarà amb 3 carrosses de l’Arboç.

L’Arboç, 6 de febrer de 2024. El pròxim diumenge 11 de febrer a partir de les 12:00h se celebrarà una nova edició de la gran rua de carnaval del Penedès Marítim a L’Arboç. S’esperen una trentena de carrosses i 6 comparses amb un total de 4.239 participants d’arreu del Penedès.

La rua recorrerà els principals carrers de la vila en un ambient festiu i de disbauxa començant a l’Avinguda M. Cinto Verdaguer, seguirà pel C. Major, plaça de la Vila, Rambla Gener, C. Rafael Casanova, C. Masdovelles, C. Ricard Domingo, Av. Sant Jordi, C. Andreu Suriol, Av. Penedès, Pl. De Catalunya, Via Augusta, i finalitzarà al Passeig Panxita aproximadament a les 14:00 hores.

Per als més petits, la festa tindrà la seva pròpia rua infantil el dissabte següent 17 de febrer amb una rua acompanyada del rei Carnestoltes i un trenet infantil que arribarà fins a la Sala Polivalent on es farà un ball infantil de disfresses.

La Rua del Carnaval de l’Arboç forma part del Carnaval del Penedès Marítim conjuntament amb els carnavals del Vendrell, Calafell, Cunit i Cubelles per tal de coordinar-se i facilitar al públic la presència a totes les rues. L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida a tothom a gaudir de la festa amb civisme i responsabilitat. Tots els actes de Carnaval són organitzats per l’Ajuntament de l’Arboç.