Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Actes de celebració de la Setmana Santa 2024 a l’Arboç
Notícia

Actes de celebració de la Setmana Santa 2024 a l’Arboç

l'Arboç 
La vila de l’Arboç celebra la tradicional Setmana Santa amb un intens programa d’actes que comença el pròxim 22 de març i s’allargarà fins al 31 de març, Diumenge de Pasqua. Els actes s´inicien el pròxim divendres amb la Celebració Comunitària de la Reconciliació a 2 quarts de set de la tarda i seguidament a les 8 del vespre a la Capella dels Dolors, missa i assemblea dels confrares.

El diumenge 24 de març, Diumenge de Rams, tindrà lloc al Sagrat, a les 11:45h, la tradicional benedicció de Rams i, seguidament, l’Eucaristia de Passió a la Parròquia. Divendres 29 de març, Divendres Sant, a les 8 del matí, se celebrarà el Via Crucis acompanyat pels Pretorians Armats de l’Arboç transcorrerà pels carrers de la vila, a les 8 de la tarda a la Parròquia, els solistes de la Coral Polifònica del Vendrell interpretaran el cant Stabat Mater de Pergolesi.

Seguidament, tindrà lloc la processó pels carrers de l'Arboç acompanyats de la Banda Associació Musical del Prat. En finalitzar la Processó es farà la representació de “La Moixiganga de l’Arboç” interpretada per l’Elenc Artístic Arbocenc amb la participació del grup de grallers “Els Cofins”

Diumenge de Pasqua, 31 de març, Eucaristia de Pasqua, a la Parròquia animada pel grup Les Ombres”. A la sortida de l’església després de l’eucaristia, el grup de Caramelles de l’Arboç cantarà les tradicionals cançons pels carrers de l’Arboç.

Podeu consultar tots els actes al programa que adjuntem. Tots els actes han estat organitzats per la Parròquia Sant Julià de l’Arboç, la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors, el Cos de Portants del Sant Crist i els Pretorians Armats de l’Arboç amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.

Programa (PDF)