Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Oberta la inscripció de parades per l’XI Fira Modernista del Penedès
Notícia

Oberta la inscripció de parades per l’XI Fira Modernista del Penedès

l'Arboç 
La Fira Modernista del Penedès que se celebrarà els pròxims 20 i 21 d’abril, es consolida com un referent a Catalunya

Ja s’ha obert el termini d’inscripció a la Fira Modernista del Penedès per aquelles parades gestionades per empreses amb seu física al municipi de l’Arboç.

Tots els interessats poden adreçar-se a l’Oficina de Turisme de l’Arboç i formalitzar la seva inscripció o bé enviar un correu electrònic a turisme@arbocenc.cat. La data límit per inscriure’s com a parada arbocenca a la Fira Modernista conclou el pròxim divendres 12 d’abril a les 11 hores del matí.

Els pròxims 20 i 21 d’abril la vila de l’Arboç celebrarà l’onzena edició de la Fira Modernista del Penedès. Un esdeveniment de primer nivell plenament consolidat com un referent a les comarques meridionals i com una de les millors fires temàtiques de Catalunya.

Amb el món de la indumentària, la ràdio i el teatre d’època com a eixos temàtics centrals dins el modernisme, les previsions per aquesta onzena edició són molt positives i s’espera reeditar el gran èxit, tant de públic com organitzatiu, obtinguts en la darrera edició.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.