Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • ACTUACIONS SUBVENCIONADES PER LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
Notícia

ACTUACIONS SUBVENCIONADES PER LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

l'Arboç 
La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de l’Arboç les següents subvencions:

- Subvencions per a personal de socorrisme a les platges i a les piscines municipals, en règim de concurrència competitiva, per a l'exercici 2023, per import de 8.443, € per la Línia 2 i de 2.532,90€ per la Línia 3.

- Subvencions de protecció de la salut pública per al control sanitari de l’aigua de consum humà, l’aigua de les piscines municipals i la legionel·la a les instal·lacions municipals, en règim de concurrència competitiva, per a l'exercici 2023, per import de 10.000 €

- Subvencions per actuacions de gestió de plagues urbanes i de protecció i gestió dels animals domèstics, en règim de concurrència competitiva, per a l'exercici 2023, per import de 8.839,00 €.

Amb aquestes subvencions s’han pogut realitzar actuacions com el tractament de plagues (paneroles, rosegadors ...) en els edificis de titularitat municipal i a les vies públiques i també la gestió d’animals domèstics abandonats, compra d’aliment per a les colònies de gats i servei de veterinari pel control de la població.

També s’ha pogut finançar el manteniment dels 4 equips de cardioprotecció situats en els edificis municipals i vehicle de la Policia Local.

El control sanitari de legionel·la a les instal·lacions municipals i actuacions a la Piscina coberta com el servei de socorrisme i el control sanitari de l’aigua de les piscines municipals.