Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Centenars de personatges amb estètica modernista ambientaran l’XI Fira Modernista del Penedès de l’Arboç
Notícia

Centenars de personatges amb estètica modernista ambientaran l’XI Fira Modernista del Penedès de l’Arboç

l'Arboç 
Els propers 20 i 21 d’abril l´Arboç organitza una de les fires temàtiques més importants de Catalunya

L’Arboç, 5 d’abril de 2024

Una desena de grups de personatges ambientats d’època seran presents a l’XI edició de la Fira Modernista del Penedès, que se celebrarà a l’Arboç el proper cap de setmana del 20 i 21 d’abril de 2024.

Encapçalats pels grups locals dels Amics del Rei Josep i l’Elenc Artístic Arbocenc, la Fira comptarà amb la presència de Las Chicas de Oro entre Costuras, Modenistes de Barcelona, Llum i Color, Nautilus, Modernistes de Badalona, La Banda Camaleònica, Duellum, i també amb el grup de Modernistes de la Garriga, que enguany s’estrena a la Fira Modernista.

A més, com a novetat, el grup Llum i Color oferirà una petita exhibició de balls d’envelat el dissabte 20 d’abril a les 12.15 h a la plaça de la Vila, i una passarel·la de moda modernista el mateix dissabte 20 d’abril a les 18.45 h a la rambla Gener.

Però el punt culminant de la Fira Modernista serà, sens dubte, el Gran Ball Vuitcentista que tindrà lloc a La Giralda el dissabte 20 d’abril a partir de les 21.45 h, i on tothom hi és convidat.

No us perdeu l’oportunitat d’immortalitzar la vostra visita a la Fira Modernista del Penedès fent-vos fotografies amb totes les persones ambientades d’època. Si decidiu fer el pas i vestir-vos d’època, podreu gaudir d’entrada gratuïta a La Giralda durant tot el cap de setmana.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç. Estigueu atents a les xarxes socials i a la plana web municipal, ja que ben aviat es podrà consultar el programa oficial de la fira.