Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Arboç programa més de 60 actes en l’XI edició de la Fira Modernista del Penedès
Notícia

L’Arboç programa més de 60 actes en l’XI edició de la Fira Modernista del Penedès

l'Arboç 
El proper cap de setmana del 20 i 21 d’abril l´Arboç organitza una de les fires temàtiques més importants de Catalunya

L’Arboç, 17 d’abril de 2024

La Fira Modernista del Penedès està plenament consolidada com un dels esdeveniments culturals més importants del Gran Penedès. L’Ajuntament de l’Arboç, com a ens organitzador, presenta un programa replet d’actes per a totes les edats i tots els gustos per la present edició.

Són més de 60 els actes programats pel pròxim dissabte 20 i diumenge 21 d’abril, dels quals destaquen les visites a edificis emblemàtics de la vila, encapçalats per la famosa Giralda i l’espectacular Palau Gener i Batet, i la marató de teatre d’època al carrer amb una trentena de funcions i cercaviles.

Capítol a banda mereixen els més de 200 figurants i persones ambientades amb vestimentes de l’època, que ompliran de color els carrers de l’Arboç i interactuaran amb el públic fent-se fotografies.

Gran Ball Vuitcentista a la carpa de La Giralda

Però si hi ha un acte que llueix amb llum pròpia, aquest és sens dubte el Gran Ball Vuitcentista que se celebrarà a la carpa de La Giralda el dissabte al vespre, on seran presents tots els personatges ambientats i on tothom hi és convidat a ballar amb els balls típics de l’època, com el ball de rams, el ball del fanalet, el ball de l’escombra, el ball de la patata i molts d’altres en una nit per gaudir i recordar amb la família.

La Fira Modernista del Penedès és un esdeveniment organitzat per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

Hom pot consultar el programa oficial de la Fira Modernista del Penedès a la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç, o bé als perfils de les xarxes socials de l’Ajuntament de l’Arboç.