Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Èxit de participació a la XI Fira Modernista del Penedès amb milers de visitants
Notícia

Èxit de participació a la XI Fira Modernista del Penedès amb milers de visitants

l'Arboç 
Més de 1.000 persones van visitar el Palau gener i Batet i La Giralda

L’Arboç, 22 d’abril de 2024 . Gran èxit de participació a l’XI edició de la Fira Modernista del Penedès que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a la Vila de l’Arboç. L’Ajuntament, com a ens organitzador, en fa una valoració molt positiva tant en l'àmbit organitzatiu com pel gran nombre de visitants que han omplert els carrers al llarg de tot el cap de setmana.

L’esdeveniment, un cop més, ha superat totes les expectatives, essent les visites al Palau Gener i Batet i a La Giralda, amb més d’un miler de visitants, els actes més concorreguts de la fira. A destacar també, com ja és habitual, la marató de teatre d’època al carrer on les companyies participants han presentat els seus espectacles tematitzats en el modernisme davant del nombrós públic present.

El gran Ball Vuitcentista de dissabte a la nit a la carpa de La Giralda i la fotografia de grup amb les persones vestides d’època, també ha estat tot un èxit de convocatòria, animant cada vegada a més arbocencs, arbocenques i visitants a participar de la festa vestint-se i ambientant-se d’època. La Gimcana d’Edificis modernistes també va comptar amb una gran participació amb gairebé 100 butlletes emplenades. Un altre punt d’interès va ser l’exposició de motocicletes clàssiques de dissabte al matí, i els tallers infantils i exposicions ambientats en la temàtica modernista i que van comptar amb una gran participació.

Alfons Ribas, regidor de turisme en fa una valoració molt positiva, ”La Fira ha estat un èxit en tots els sentits, organitzativament i pel gran nombre de visitants, que han omplert els carrers, i també han generat un retorn econòmic als comerços. Un cop més, l’Arboç ha exercit la capitalitat cultural del Penedès amb una proposta plenament consolidada”. La Fira Modernista del Penedès ha estat una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.